eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Törenimiz

eTwinning projelerinde görev alan öğrencilerimizin eTwinning Ulusal Kaite Etiketleri törenle takdim edildi.

23-09-2021

2020/2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuzun koordinatörlüğünde ülkemizden ve farklı Avrupa ülkelerinden proje ortağı okulların katılımıyla gerçekleştirilen 3 farklı  eTwinning  projemiz ulusal kalite etiketi alma başarısı gösterdi. Projelerde görev alan öğrencilerimizin eTwinning Ulusal Kalite Etiketleri düzenlenen bir törenle öğrencilerimize takdim edildi.Daha sonra ise projelerde görev alan öğrencilerimze yönelik bir etkinlik organize ettik.Bu süreçteki desteklerinden dolayı başta okul müdürümüz Sayın Ümit KARSLI'ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

"DigiTALE of Life" isimli eTwinning projesi kapsamında e-Ekonomi,e-Sağlık,e-Öğrenme ve e-Bilim temaları üzerine çalışmalar yapıldı ve proje kapsamında çeşitli ortak ürünler ortaya çıkarıldı.Proje, İngilizce Öğretmenimiz Ünsal SAPER rehberliğinde yürütüldü.

Zile Fen Lisesi koordinatörlüğünde yürütülen "eSTEM 4.0" isimli Erasmus+(KA229) projesine bağlı olarak yürütülen "eSTEM Industry 4.0"isimli eTwinning projesi kapsamında akıllı yaşam alanları,çevre ve enerji sorunları üzerine çalışma yapıldı. Proje, İngilizce Öğretmenimiz Erdem PEKŞEN rehberliğinde yürütüldü.

"Water Literacy" isimli eTwinning projesinde ise su okuryazarlığı teması kapsamında çeşitli çalışmalar yapıldı. Proje, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Mustafa DEMİRHAN rehberliğinde yürütüldü.

eTwinning Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler,müdürler vb.)yönelik bir platform sunmaktadır. eTwinning okulların bilişim teknolojileri kullanımı vasıtasıyla gerekli destek,araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa okul işbirliğini teşvik etmektedir.

www.etwinning.net

23-09-202123-09-202123-09-202123-09-202123-09-202123-09-202123-09-202123-09-2021

Yayın: 23.09.2021 - Güncelleme: 22.07.2022 23:55 - Görüntülenme: 915

Etiketler :