Etiket Sonuçları: eTwinning

Digital For Life isimli uluslararası eTwinning projemiz başarılı bir şekilde  gerçekleştirildi.

Ağu

2021/2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda yürütülen 5 farklı eTwinning projemiz eTwinning Ulusal Kalite Etiketi aldı.

22 Nisan Dünya Günü sebebiyle okulumuzun doğa temalı yürütmekte olduğu  eTwinning projeleri kapsamında doğa yürüyüşü  organize ederek  doğada  çeşitli etkinlikler organize ettik.

Okulumuzun kurucucu olduğu "DigiTALE of Life" isimli eTwinning projemiz Yunanistan'da 16.sı düzenlenen eTwinning projeleri yarışmasında  16-19 yaş (lise) kategorisinde 1.olarak ulusal ödüle layık görüldü.Projeye ortak okullardan katkı veren tüm öğretmenleri,öğrencileri ve okulumuz İngilizce öğretmeni Ünsal SAPER'i ve projede emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

eTwinning projelerinde görev alan öğrencilerimizin eTwinning Ulusal Kaite Etiketleri törenle takdim edildi.