2022 eTwinning Ulusal Kalite Etiketlerimiz

2021/2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda yürütülen 5 farklı eTwinning projemiz eTwinning Ulusal Kalite Etiketi aldı.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzdan farklı branşlardan öğretmenlerimizin yürüttüğü eTwinning projelerimiz ulusal kalite etketi aldı.

eTwinning Ulusal Kalite Etiketi alan öğretmen ve projeler bilgileri şu şekildedir:

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Nagehen DERİN'in yürüttüğü "Bizim Yunus"

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Ali Orhan GÜNAYDIN'ın yürüttüğü "Her Canlının Hakkı SU"

Biyoloji Öğretmenimiz Hasan ÖZDEMİR'in yürüttğü "genETHICS"

İngilizce Öğretminimiz Erdem PEKŞEN'in yürüttüğü "The Greener You Are;The Healtier We Are" ve

İngilizce Öğretminimiz Ünsal SAPER'in yürüttüğü "BE IN@ture GOeCO" isimli eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi almıştır.

Öğretmenlerimizi ve projelerde görev alan öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik eder;başarılarının devamını dileriz.

06-04-2022

Yayın: 09.08.2022 - Güncelleme: 10.08.2022 10:11 - Görüntülenme: 389