Tokat Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne eTwinning Proje Ziyaretimiz

Okulumuzun Polonya, İtalya, Yunanistan ve ülkemizden Kayseri MTAL'in ortaklığında yürütmekte olduğu  "BE INature GEOeCO" isimli eTwinning projesi kapsamında Tokat Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdik.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Ünsal SAPER ve projede yer alan 4 öğrencimizin gerçekleştirdiği ziyarette Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sayın Ali YILMAZ, ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdürü Çağlar KUTLU ile Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Demet AKDAĞLI ile Tokat Temiz Hava Eylem Planı, iklim değişikliği ve yerel çevre sorunlar ve çözüm önerileri ve biyoçeşitliliğin korunması konularında  röportaj yapıldı.

Ziyaret esnasında bizlere göstermiş oldukları misafirperverlik için İl Müdürümüz Sayın Ali YILMAZ a, ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdürü Çağlar KUTLU'ya ile Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Demet AKDAĞLI na çok teşekkür ederiz.

06-04-2022

06-04-202206-04-2022