Etiket Sonuçları: Proje

Tem

FCL sınıfımız, (ZFCL), Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) tarafından koordine edilen MenSI(Okul Geliştirme için Mentorluk) projesi kapsamında FCL öğrenme alanındaki iyi uygulamaların yaygınlaştırılması amacıyla  Avrupa geneli  seçilen 10 öğrenme laboratuvarından  biri oldu.

2020/2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuzun kuruculuğunda yürütülen "DigiTALE of Life"isimli eTwinning projemiz kapsamında 11. sınıf öğrencilerimiz  Ada B.,Beren Ö.,Can K.,Caner Ö.,Ezgi K.Ege Ü.,Sena S.,Görkem Ö. okulumuz idarecilerine ve öğretmenlerine eTwinning proje sunumu yaptılar.

Zile Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali AKYÜZ'ü ve Zile İlçe Milli Müdürümüz Sayın H.Bayram POLATTİMUR'u eTwinning projemiz kapsamında makamlarında ziyaret ettik.