Etiket Sonuçları: FCL

Şbt

Okulumuzun EUN European Schoolnet Uluslararası Öğrenme Laboratuvarları ağına giren Geleceğin Sınıfı Laboratuvarımızda ZFCL’de  Tokat İl Mili Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Tokat ili  geneli öğretmenlerimize yönelik Geleceğin Sınıfını Tasarlama Eğitimi düzenlendi.

Şbt

Okulumuzun EUN European Schoolnet Uluslararası Öğrenme Laboratuvarları ağına giren Geleceğin Sınıfı Laboratuvarımızda ZFCL’de  Tokat Milli Piyango İhya Balak Fen Lisesi tarafından yürütülen Erasmus+KA210 “GEQWOPRO Erasmus+ projesi kapsamında Kuzey Makedonya,Fransa ve Bulgaristan’dan gelen öğretmen ve öğrencileri ağırladık.

Şbt

Okulumuzun EUN European Schoolnet Uluslararası Öğrenme Laboratuvarları ağına giren Geleceğin Sınıfı Laboratuvarımızda ZFCL’de Öğretmenlering rolleri üzerine eğitim gerçekleştirildi.

Ock

İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulu Öğretmenlerine yönelik FCL eğitimi gerçekleştirdik.

Ock

Öğretmenlerimize yönelik "FCL-Geleceğin Sınıfı Laboratuvarında Yenilikçi Eğitim Uygulamaları" isimli hizmetiçi eğitimi gerçekleştirdik.

Ağu

Okulumuzda kurduğumuz ve akredtasyon alarak Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet)Uluslararası Öğrenme Laboratuvarları ağına dahil olan Geleceğin Sınıfı Laboratuvarımız (ZFL) kapsamında yaptığımız çalışmalardan dolayı Milli Eğitim  Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürümüz  Sayın Ertuğrul KARALAR ve FCL Türkiye Koordinatörü Sayın Sümeyye Hatice ERAL imzalı teşekkür belgesi bizleri onurlandırdı.