Etiket Sonuçları: Erasmus

Mrt

Okulumuzun ev sahipliğinde Erasmus+ KA210  okul ortaklıkları  projesi kapsamında, ilk öğrenme hareketliliği  4/8 Mart, 2024 tarihleri arasında " Dijital Eğitim"temasıyla gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzun EUN European Schoolnet Uluslararası Öğrenme Laboratuvarları ağına giren Geleceğin Sınıfı Laboratuvarımızda ZFCL’de  Tokat Milli Piyango İhya Balak Fen Lisesi tarafından yürütülen Erasmus+KA210 “GEQWOPRO Erasmus+ projesi kapsamında Kuzey Makedonya,Fransa ve Bulgaristan’dan gelen öğretmen ve öğrencileri ağırladık.

Şbt

Okulumuzun EUN European Schoolnet Uluslararası Öğrenme Laboratuvarları ağına giren Geleceğin Sınıfı Laboratuvarımızda ZFCL’de Öğretmenlering rolleri üzerine eğitim gerçekleştirildi.

Ara

Tokat İli Erasmus+ Okul Eğitimi 2021 Hareketliliği kapanış programı gerçekleştirildi.

Ekm

Erasmus+ projesi kapsamında  İngilizce Öğretmenimiz Ünsal SAPER ve öğrencilerimiz Beril P.,Beyza Z. , Elif A. ve Emine  Ş. 17/21 Ekim 2022 İtalya'nın Terni şehrindeki ortak okul ev sahipliğinde organize edilen Öğrenci Grup Hareketliliği etkinliğine katıldılar.

Ekm

15 Ekim 2022 tarihinde Tokat il merkezinde organize edilen ErasmusDays etkiliğine katılarak yerel düzeydeki katılımcılaraöğretmen ve öğrencilere Erasmus+ projelerimizin tanıtımını yaptık.

Nis

Erasmus+ projemizin 3. eğitim öğretim ve öğrenme etkinliğini İtalya'nın Regalbuto şehrindeki proje ortağı okulda gerçekleştirdik.

Ekm

Erasmus+ projemiz kapsamında proje ortaklarımızla online ErasmusDays etkinliği gerçekleştirdik.