9. eTwinning Ulusal Konferansı

9.eTwinning Ulusal Konferansı Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce bünyesinde hizmet veren  Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından 6-8 Aralık tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirildi.

Konferansa  eTwinning İçerik Geliştirme Ekibinde görev alan ve aynı zamanda okulumuzun Avrupa Kalite Etiketi Alan eTwinning projesini temsilen İngilizce Öğretmenimiz Ünsal SAPER katıldı.

3 gün boyunca gerçekleşen konferanslarda paneller,çağrılı konuşmacıların seminerleri ve onlarca atölye çalışması gerçekleşti. Aynı zamanda Avrupa Kalite Etiketi alan okullar stant açarak projelerini tüm katılımcılara sunma imkanı yakaladılar.

eTwinning,Türkiye ve Avrupa'daki okullarda görevli öğretmenlerin sanal okul ortaklıkları kurdukları, derslerini ortak etkinlik ve dijital içeriklerle zenginleştirdikleri, müfredata entegre birçok projeyi geliştirebildikleri en büyük okul ağıdır. Avrupa çapında 630 binden fazla öğretmen, Türkiye'de yaklaşık 150 bin öğretmenin yer aldığı portal,her geçen gün yeni projelere ve güçlü eğitim ortaklıklarının kurulmasına vesile olmaktadır.

19-12-201819-12-201819-12-201819-12-2018

Yayın: 19.12.2018 - Güncelleme: 22.07.2022 23:43 - Görüntülenme: 300