Geleceğin Sınıfı Laboratuvarımızın (Future Classroom Lab.)Açılışını Yaptık.

Genel Müdürlüğümüz uhdesinde, Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Geleceğin Sınıfını Tasarlama (Future Classroom Lab-FCL) Projesi kapsamında, Tokat Zile Fen Lisesi'nde yerel imkanlarla Geleceğin Sınıfı olarak kurulan ZFCL'nin 14 Haziran 2022 tarihinde açılışı yapıldı.Okulumuzun FCL sınıfı (ZFCL) Avrupa Okul Ağı(European Schoolnet)tarafından belirlenmiş olan kriterleri karşılayarak akreditasyon aldı ve  European Schoolnet Uluslararası  Öğrenme  Laboratuvarları ağına dahil olmaya hak kazanmıştır.

Türkiyedeki Fen Liseleri arasında İlk ve Tek oaln Laboratuvarımızı okulumuza ve  ilçemize kazandıran Başta ingilizce öğretmenimiz Ünsal SAPER, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Bayram POLATTİMUR ve   tüm Emeği Geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz.

FCL sınıfımızın web sitesi: https://zilefenlisesifcl.weebly.com

Yayın: 22.06.2022 - Güncelleme: 22.07.2022 23:32 - Görüntülenme: 605