"eTwinning Let’s Talk with Films '' adlı eTwinning projesi Çalışmalarımız Başladı.

''eTwinning Let’s Talk with Films '' adlı eTwinning projesi

Okulumuz ingilizce öğretmenlerinden Duygu Topçu tarafından yürütülen '' Let’s Talk with Films '' adlı eTwinning projesi 7 farklı ülke ve 11 uluslararası ortak ile Mart 2023 te çalışmalarına başlamıştır. Let’s Talk with Films projemiz temelde eğitsel araç olarak filmlerin kullanımına odaklanarak dijital araçlarla dil becerilerini geliştiren öğrenme ortamları oluşturmayı hedeflemektedir. Bu bağlamda öğrencilerin eleştirel düşünme, araştırma yapma, sunum yapma, bilgi teknolojileri ve dil becerilerinin geliştirilmesini de hedeflemektedir.  Projemiz bu ay itibariyle çalışmalarını tamamlamıştır. Proje tanıtım ve final videoları aşağıdadır.

Yayın: 15.06.2023 - Güncelleme: 15.06.2023 11:49 - Görüntülenme: 142