"Digital For Life"eTwinning Projemiz Sona Erdi

Digital For Life isimli uluslararası eTwinning projemiz başarılı bir şekilde  gerçekleştirildi.

Okulumuzun kurucusu olduğu ve Türkiye'den (Kayseri-Isparta) ve Avrupa'dan (İtalya,Fransa,Kuzey Makedonya,Ukrayna) proje ortaklarıyla ingilizce öğretmenimiz Ünsal SAPER'in koordinatörlüğünde yürütttüğümüz "Digital For Life" isimli uluslararası eTwinning projemiz başarılı bir şekilde sonra erdi.Projede öğrenciler öğretmenleri rehberliğinde dijital öğrenme,dijital kimlik ve dijital eşitlik kavramları üzerine çeşitli çalışmalar yaptılar.Öğrencilerimiz web 2.0 araçlarını kullanarak çeşitli somut ürünler ortaya çıkardılar,online toplantılarla diğer okullardaki arkadaşlarıyla temalar kapsamında fikir alışverişnde bulunma ve tartışma imkanı elde ettiler.Proje öğrencilerin dijital yeterliklerinin geliştirilmesi,ingilizce iletişim becerilerinin desteklenmesi ve kültürlerarası anlayışlarının geliştirilmesi bağlamında öğrencilerimize önemli bir fırsat sundu.

Proje "Dijital Öğrenme" temalı video için buraya tıklayınız!

Proje Final Çalışması İçin buraya tıklayınız!

17-06-202317-06-202317-06-2023

Yayın: 17.06.2023 - Güncelleme: 17.06.2023 16:44 - Görüntülenme: 185